Klientudtalelser

"Astrid har virkelig gjort en forskel for mig. Med hendes indsigt, nærvær og støtte er jeg kommet mig over mit livs krise og har nu en større glæden i livet." Kvinde, 42 år.

"Med Astrids nærvær og empati, skabte hun en ramme, hvor jeg følte mig virkelig tryg. Astrid har hjulpet mig med at forstå og bearbejde mine tanker og følelser. Hun har været og er med mig og gøre en svær tid nemmere at komme igennem." Kvinde, 33 år.

"Efter at være vokset op i en familie med alkoholmisbrug, har jeg som voksen kæmpet med angst, depression og lavt selvværd. Igennem terapien hos Astrid lærte jeg mig selv bedre at kende og er i stand at "mærke efter" hvad jeg virkelig har behov for og hvor det er vigtig for mig at sætte grænser." Kvinde, 57 år.

I mange år har jeg været på flugt for mig selv og mine følelser. Igennem terapi hos Astrid er jeg bedre i stand til at være med i "det som er", jeg lægger mærke til mine følelser og især hvordan jeg reagerer på en følelse mere hensigtsmæssigt når jeg blev ramt af den. Jeg, hviler mere i mig selv. Mand, 49 år.

Emotionsfokuseret Terapi